maanantai 26. maaliskuuta 2012

Ukulelet

Maanantai on lepopäivä musiikintunneista. Ukulelet palautuivat oppilailta viikonlopun sisäänajosta, ja oppilaat olivatkin niitä aika lailla rämpytelleet. Kielet olivat ilmeisesti venyneet sen verran, että ne alkavat pikku hiljaa pysyä vireessä. Huomenna otan niitä jo oman luokan kanssa käyttöön, ja jos ne toimivat hyvin,myös kolmosten kanssa. Kutosten kanssa työn alla on edelleenkin Jos mun pokka pettää, ja sen soinnut pitäisi toimia ukulelelläkin ihan hyvin.

Perjantain bändikerhoissa pääsiäislaulut eivät lähteneet ihan toivomallani tavalla alulle. Harjoittelu olisi saanut alkaa viikkoa aiemmin. Kitarasoinnut ovat kohtalaisen hankalat, mutta täytyy nyt tällä viikolla harjoitella ahkerasti. Esitykseen, eli kiirastorstain kirkkoon, tulee koko kunnan kouluväki, eli n. 450 henkeä. Huonosti treenatuilla biiseillä sinne ei viitsi lähteä.

Seiskojen kanssa perjantaina laitettiin alulle See You Later Alligator. Soinnut ovat superhelpot, lähinnä A7, ja jokunen D ja G. Vähän nihkeästi käynnistyi sekin, mutta tällä viikolla uusi yritys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti