maanantai 12. elokuuta 2013

Lukuvuoden aloitus

Ekat musiikintunnit ovat ohjelmassa keskiviikkona, ja loput sitten perjantaina. Vielä en ole täysin miettinyt, mitä ekoilla tunneilla kenenkin kanssa tehdään. Pienempien (luokat 2-4) kanssa ajattelin aloittaa ystävyysaiheisista lauluista, ja ihan vaan laulaa. Ohjelmistoon otan ainakin Minun ystäväni on kuin villasukka (Musiikin mestarit 3-4), Skidimandinke (Musikantti 5-6?) ja näiden kaveriksi joku kolmas samaa aihepiiriä. Tokaluokan ope ehti jo toivoa Röllin sammakkokuorobiisiä omalle luokalleen, otetaan siis sekin ohjelmistoon.

Isompien kanssa aloitan varmaan suoraan bändisoitinten kertaamisesta. Erityisesti uuden seiskaluokan saa kokemukseni mukaan erittäin hyvin haltuun esittelemällä ensimmäisenä luokan tekniikkaa ja soittimia. Seiskojen kanssa teen myös pienen kyselykierroksen, kyselen lempisoitinta, musiikkimakua ja mitä on jäänyt alakoulun musatunneilta mieleen.

Kasien valinnaisryhmällä on heti alkuun kaksoistunti, joten siihen on mietittävä enemmänkin ohjelmaa. Jos en nyt mitään repäisevää keksi, niin aloitamme ehkäpä heti pianonsoitosta, ja mietimme yhdessä sopivaa kappaletta bändisoittoon.

2 kommenttia:

  1. Moi! Hauskaa, että olet palannut. Minulla on nelosluokka, vitosluokka, seiskat, kasin bändikurssi, kasiin toinen valinnainen ja ysien bändikurssi tää lukuvuonna. Antoisaa vuotta!

    VastaaPoista
  2. Suurkiitos kommentistasi! Mukavia varmasti nuo sun yläkoulun kurssit, meillä on niin pieni yläkoulu, ettei ikimaailmassa saataisi tuollaisia kasaan. Olen ikionnellinen niistä 7 tytöstä, jotka huomenna aloittavat musiikin sivuaineen. Meidän koulussa musan sivuainetta ei tarjota enää ysillä, toivottavasti siihen tulisi jatkossa muutos... Mun olisi tarkoitus laajentaa jossain vaiheessa opetustani myös lukion puolelle, ehkä jo tänä vuonna tulee myös lukiolaisia bändikerhoon.

    VastaaPoista