sunnuntai 18. elokuuta 2013

Ensimmäinen viikko

Alkuun päästiin kaikkien ryhmien kanssa, ja innolla odotan jatkoa ja alkavaa viikkoa! Erityisesti pienten tunnit menivät mukavasti, ja oli mukavaa pitkästä aikaa opettaa pieniä oppilaita. Sain jopa halauksen tokaluokan tunnin jälkeen, ja oppilaat kehuivat avoimesti harjoittelemaamme laulua. Vedin kakkosille, kolmosille ja nelosille saman laulun ja leikin, tosin nelosille hieman haastavammat laululeikkiliikkeet. Lauluna oli Skidimandinke (löytyy 5-6 Musikantista). Laululeikki oli itse keksitty, tosi simppeli, mutta kuitenkin hauska. Opettelimme laulun ja laululeikin ensin luokassa, ja tunnin puolessa välissä siirryimme juhlasaliin, jossa kokonaisuutta harjoiteltiin neljän oppilaan ryhmissä leikkien. Salissa olosta selvittiin ilman kohellusta, ja laulu raikasi.

Kutosten kanssa lauloimme Missä muruseni on ja Bensaa suonissa. Aivan mahtava lauluporukka, ja luokan vahvuuskin on lähes 30 oppilasta, joten ääntä löytyy.

Yläkoulun ryhmät olivat myös mukavia. Kasiluokan tyttöjen kanssa lauloimme ja aloitimme pianonsoittoharjoitukset pareittain. Pianonsoittoajatukseni meni kyllä nappiin, tytöt tykkäsivät ja harjoittelu sujui hyvin. Lähdettiin liikkeelle ihan Aaronin sinisen pianoaapisen mukaan.

Perjantaina koulupäivän päätteeksi siirsin soittimia alakoululta yläkoulun musaluokkaan, koska soittimet eivät enää mahdu alakoululle. Nyt minulla onkin TODELLA hyvä soitinkokoelma yläkoululla, eli 2 bassoa, 4 sähkökitaraa, 9 akustista kitaraa, 4 kosketinsoitinta ja 3 ukulelea. Pääsemme käyttämään yläkoulun luokkaa ainakin kutosten kanssa, mutta muutoin yläkoulullakin on ahdasta, emmekä ainakaan tässä jaksossa voi nelosten ja vitosten tunneilla mennä sinne. Toivottavasti muissa jaksoissa saamme luokan käyttöömme, tai pääsemme johonkin aivan muuhun tilaan soittimien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti