torstai 5. syyskuuta 2013

Tällä hetkellä työn alla

Kakkosten ja kolmosten kanssa aion huomenna laulaa englanninkielisiä lauluja. Aloitan nimittäin kotipaikkakunnallani ihan äidin ominaisuudessa ekaluokkalaisten englanninkerhon tyttöni koulussa, joten treenailen samalla ohjelmistoa kerhoa varten. Huomenna laulellaan kunniakkaasti youtuben säestyksellä. Mielestäni parhaat Nursery Rhymes-laulut löytyivät Muffin Songs-tekijältä. Hauskat videot, sopiva ääniala jne. Sanat ei välttämättä tarvisi olla näkyvissä, mutta muutoin hyvät videot. Mun listalla on ainakin Ten Little Indians, Head, shoulders..., Eensy Weensy Spider, Row row row, The Finger Family yms.

Bändeillä on ohjelmistossaan Cranberriesin Zombie, Ajetaan tandemilla ja Levoton tuhkimo. Pienempien bändikerhoissa treenataan Nainen tummissa, Merirosvolaulu ja Hepokatti. Hepokatissa tarvitaan C- ja G-duurit, jotka soitamme 3-4 kielen helpoilla soinnuilla. Kitaroihin olen laittanut pienet tarrat 1. kielen 3. väliin ja 2. kielen 1. väliin merkitsemään C- ja G-duurien otteita. Helppoa!

Perehdytyksenä powersointuihin aion näyttää seiskoille tämän videon: http://www.youtube.com/watch?v=h2ONEQvRjWQ. Olen kuitenkin kehitellyt powersoinnuista myös helpotettuja versioita tähän tyyliin:
 Taulukoissa näkyy siis vain kitaran paksuimmat kielet.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti