keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Keikkaa pukkaa

Pääsiäiskirkon esitysbiisit ovat valmistuneet mukavasti, tänään tosin kirkkoharjoituksissa huomattiin, että kummastakaan biisistä ei osattu lopetuksia! No, ne saatiin aika nopsasti kuntoon, ja toivottavasti huomenna kaikki soittajat lopettavat biisit yhtaikaa. Mä olen niin pianon takana piilossa, että en saa omilla eleillä näytettyä päätösmerkkiä soittajille.

Haastavinta pääsiäisbiiseissä oli arpeggio-osuus Isompi juttu-kappaleen A-osassa. Kitaristini näppäilee kyllä oikein, mutta soinnut vaihtuvat vähän jälkijunassa. Täytyy toivoa, että huomenna rytmit osuisivat kohdalleen.

Musiikintunneilla olemme tehneet työnjakoja kevätkonserttia varten. Konsertti pidetään 5.5., jolloin meillä on lauantaityöpäivä. Se on vuoden suurin koitokseni, ja hirmuinen stressin aihe tietenkin itselle. Biisejä sinne tulee joku 13-15 kpl, ja minä vastaan kaikkien toteutuksesta.
Tässä tämänhetkistä biisilistaa:
3. lk: Hauskat kamut (Täti Monikan sävelellä, sanat Musiikin Mestarit 3-4, sointuina C ja G)
4. lk: Hound Dog (MM 5-6)
5. lk : Love Is All Around, See You Later Alligator, Yellow Submarine
6. lk: Todella kaunis, Aamun kuiskaus, Jos mun pokka pettää
5. lk kerho: Baby (Justin Bieber, järkkyä kamaa...), Frontside Ollie
6. lk kerho: Anna mun mennä (Stina Girs), Steve Harris

Ja varmaan pari on vielä listoilla, joita en nyt muista. Lisäksi koulun pienimmätkin oppilaat varmaan esiintyvät omien opettajiensa johdolla. Konserttiin saan avukseni äänimiehen, joka tuo laitteet mukanaan, muutenhan koko homma ei onnistuisi lainkaan. Esityspaikkana on valtava palloiluhalli, jossa mahdollisimman huono akustiikka. Yleisöksi tulee koko koulun väki ja iso joukko vanhempia, yhteensä ehkä 250-300 henkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti